В рамках міжнародної виставки   обладнання та технології для харчової   промисловості  «Inprodmash 2019»   журнал  «Харчовик» висвітлює   актуальні  проблеми    ринку харчової   промисловості.

   На шляху до економії енергоресурсів,   кожен власник чи то приватного бізнесу,   чи  великих підприємств розглядають   варіанти для оптимізації своїх витрат.

   Особливо це відчувають підприємства   хлібопекарської промисловості, які   використовують, як правило, природній газ   чи електроенергію для випічки своєї   продукції.

  «Компанія РБР» пропонує рішення для      суттєвого зниження витрат та збільшення      рентабельності шляхом встановлення пелетних пальників KIPI.

 Печі з пальниками KIPI– це безперебійна і якісна робота з високим ККД і швидкою ОКУПНІСТЮ порівняно з газом.
 Повна  стаття  доступна за посиланням:
 стаття