Ви теж належите до тих, кому від самої думки про ввімкнення опалення й оплату тепла в приміщенні стає холодно?! Бо кожен день опалювального сезону асоціюється з калькулятором, який ділить, мінусує і зжирає ваш сімейний бюджет.
А чи повірите, коли ми скажемо, що тепло може приносити задоволення без шкоди для гаманця і може бути дешевим?! Все, на що вам варто потратитися, – це купити камін, або піч ALFA-PLAM. Мова не про традиційні каміни й печі, які обігрівають лише одну кімнату. Інноваційні дров'яні чи пелетні каміни й печі з водяним або повітряним контуром ALFA-PLAM – альтернативні джерела тепла для невеликих котеджів, дачних чи приватних будівель.
А купити камін або піч, які не спустошать ваш гаманець, можна безпосередньо тут – на сайті Укрпел, Компанії РБР.

Камін чи піч: як що обрати 

 Однозначної відповіді на це питання не існує. Кожному своє: все залежить від вимог і можливостей вашого приміщення (площа, несуча здатність перекриття, матеріал, з якого виготовлені стіни, наявність димоходу), цільового призначення каміна або печі (обігрів чи відпочинок), обсягу бюджету та ваших естетичних вподобань і функційних потреб.

Камін: критерії вибору, характеристики та переваги

 Дуже часто наші клієнти запитують, чи зможе камін обігрівати приміщення, яке складається з 4-5 кімнат, навіть на двох поверхах. Камін, який ви купите у нас, зможе. На нашому сайті представлені каміни з повітряною чи водяною сорочкою від провідного європейського виробника ALFA-PLAM, діапазон потужності яких дозволяє обігрівати порівняно великі за площею приміщення та підтримувати й регулювати необхідний мікроклімат.

 Інноваційний камін ALFA-PLAM: за конструктивом нагадує традиційні аналоги, з сталевою або чавунною топкою в основі, яка зачиняється й відчиняється герметичними скляними дверцятами та оснащена всередині шаром теплоізоляційного матеріалу (шамоту, нероліту, кераміту, вермокуліту), з метою безпеки та захисту. Дверцята виготовлені з подвійного або одинарного гартованого скла, яке стійко витримує температуру 1200⁰С та дозволить вам милуватися полум’ям.

 Технічною частиною каміна являється портал або короб, він може виступати зі стіни, займати однорівневу зі стіною, кутову чи острівну позицію в центрі кімнати. Каміни, призначені для обігріву кількох кімнат, як правило, повинні займати кутову позицію. Ефективність обігріву залежить від потужності камінної топки, тому при виборі агрегата обов’язково врахуйте цей критерій (скористайтесь формулою 1 кВт на 10 м²).

 Дизайн каміна – абсолютне задоволення ваших смаків та потреб: у нашому асортименті камінні топки, які ідеально доповнять будь-яку стилістику інтер’єру – від лофту до неомодерну.  

 Розгалуження від каміна спеціальних повітряних чи водяних рукавів дозволяє транспортувати тепло в інші кімнати, та використовувати камінну топку як основне джерело тепла, або ж під'єднати його до автономної системи опалення й нагрівати не тільки повітря в будинку, а й воду. Такий інноваційний підхід дозволяє раціонально використовувати теплову енергію каміна, адже зайве тепло, яке виділяється в процесі горіння не вилітає в повітря через димохід, а використовується в побутових цілях.

 Монтаж каміна ALFA-PLAM проведе наша команда фахових монтажників. Вам необхідно тільки визначитись з кімнатою, де хочете його встановити, зауважте, що її площа повинна бути не менше 20 м², а висота стелі – від 3 м.

Інноваційна піч ALFA-PLAM:  для обігріву будинку: варто! 

 Мініатюрна, компактна, акуратна та зручна. Саме таку інноваційну піч ви можете купити у нас для обігріву своєї оселі. А ще ця піч універсальна: обігріває дім, нагріває воду та використовується як кухонна плита для приготування їжі. Оце так 3 в 1!

 В основі печі топка з чавуну чи сталі. Конструкція покривається шаром термоізоляції, що гарантує захист від самоспалення та довговічність використання.

 Інноваційна дров'яна чи пелена піч ALFA-PLAM– ідеальний економ-варіант для тих, хто любить аби в домі було тепло та затишно. Піч з водяною чи повітряною сорочкою ALFA-PLAM: відзначається легкістю та простотою монтажу: агрегат встановлюється на термостійку основу та під'єднується до димоходу. Через спеціально відведені канали нагріте повітря поширюється приміщенням. Оптимальний варіант – під'єднати піч до системи автономного опалення. Та насолоджуватися дешевим якісним теплом і постійним доступом до гарячої води. Жодної залежності від електромережі.

 Завдяки інженерним розробкам та винаходам, керувати роботою печі ALFA-PLAM можна дистанційно. Звучить як фантастика: декілька порухів по екрані смартфона, і піч запрацює в необхідному вам режимі, незалежно від того, на якій відстані від вас знаходиться. А щоб ви не турбувалися про безпеку, конструкція укомплектована спеціальними термостатами. Виробники подбали про те, щоб ви не обмежували себе у виборі палива: дрова чи пелети – обирайте оптимальний варіант.

 Високий ККД роботи (85%), тривале горіння на одній закладці палива (до 12 годин), безпека, якість, довговічність експлуатації, можливість створення ідеального інтер’єру, затишок та комфорт… Хочете, щоб саме так ваші гості відгукувалися про модернізацію вашого дому? Ви знаєте, що треба зробити для цього: купити камін або піч ALFA-PLAM на сайті Укрпел, Компанії РБР!