Сонячна електростанція для особистого користування та бізнесу: особливості й переваги

  «Компанія РБР» пропонує своїм Клієнтам енергетичну та теплову  незалежність. Енергія природних джерел – це поєднання екології та економічності. В розрізі альтернативи газовому чи електричному опаленню пропонуємо ТЕПЛОВІ НАСОСИ. Як  альтернативу безкоштовній електроенергії розглядаємо встановлення СОНЯЧНИХ ЕЛЕКТРОСТАНЦІЙ для приватних домогосподарств.

Відтепер ми реалізуємо монокристалічні сонячні панелі, виготовлені з цілісного кремнієвого кристалу, які ви можете купити з установкою під ключ.

Сонячна електростанція для приватного будинку, бізнесу чи дому, встановлена спеціалістами «Компанії РБР» під ключ, – це доступ до безпечної, екологічної та невичерпної електроенергії. Навіщо щомісяця викладати кругленькі суми, щоб купити електроенергію в держави, якщо можна інвестувати ці кошти в сонячні панелі, купити розумний лічильник, підключити послугу «Зелений» тариф та змінити свій статус з користувача на постачальника електроенергії?!
сонячні електростанції

Сонячні панелі – це альтернативна електроенергія, що сприяє підвищенню економічної ефективності будь-якого бізнесу та матеріального благополуччя приватних осіб. Переконайтеся в її вигодах на прикладі лише кількох переваг:

  1.      Сонячна електростанція для приватного будинку, дому чи бізнесу під ключ від «Компанії РБР» – це ваша енергонезалежність та свобода від вибриків обленерго.
  2.      Користування послугою «Зелений» тариф, що передбачає продаж державі надлишкової електроенергії у валюті. Ціна 1 кВт у 2021 році складає 16 євроцентів. Визначена ціна згідно закону про «Зелений» тариф діятиме до 2030 року.
  3.      Відсутність проблем з підключенням до енергопостачання. Особливо актуально для приміщень, що розміщені далеко від мережі центрального електропостачання. Ціна підключення віддалених споруд до центральної мережі електропостачання захмарна. Розумне рішення в такій ситуації – сонячна електростанція для приватного будинку, дому чи бізнесу, з установкою під ключ спеціалістами «Компанії РБР».
  4.      Розумне інвестування. Якщо від рішення купити сонячні панелі вас відштовхує ціна, порахуйте, скільки коштів ви щорічно тратите на оплату електроенергії. Сонячна електростанція для будинку, чи дому – це прибутковий бізнес, який потребує грошових інвестицій лише на стартовому етапі. Для користування енергією сонця необхідно інвестувати кошти лише на те, щоб купити та встановити сонячні панелі під ключ. Подальших вкладень ваш альтернативний бізнес не потребуватиме. Адже ніхто й ніколи не монетизує сонячну енергію, яку сонячні панелі трансформують в електроенергію. Уже за 2-3 років сонячна електростанція для будинку, бізнесу чи дому, встановлена під ключ, окупить себе та, через посередництво послуги «Зелений тариф» збагачуватиме ваш річний бюджет приблизно на 6 000 $.
  5.      Довговічність експлуатації. Сонячна електростанція для будинку, бізнесу чи дому під ключ – це обладнання, з мінімальним терміном експлуатації 25 років. За цей період з послугою «Зелений тариф» вона окупить себе десятки разів.

Зв'яжіться з менеджером Компанії РБР і отримайте вичерпну консультацію за ТЕЛЕФОНОМ

Сонячні панелі: нюанси вибору

Рішення купити та встановити сонячні панелі під ключ вимагає кваліфікованого підходу спеціалістів «Компанії РБР». Серед наших послуг:

  •         фахове консультування. Врахуємо всі ваші потреби, з’ясуємо та перевіримо особливості встановлення такого обладнання, як сонячна електростанція для приватного будинку, бізнесу чи дому у вашому приміщенні зі всіма замірами, проведемо необхідні розрахунки та озвучимо, яка точна ціна обладнання, прорахуємо ваш щомісячний дохід від користування послугою «Зелений» тариф;
  •         комплексний монтаж під ключ з доставкою всього необхідного обладнання на об’єкт, що включає самі сонячні панелі, мережевий інвертор, системи кріплення та захисту, додаткову електрофурнітуру;
  •         супровід у процесі підключення послуги «Зелений » тариф;
  •         постійний сервісний супровід.
Детально про вартість та окупність читати ТУТ.