Пелетний пальник до котла – це автоматизований, механічний пристрій для подавання пелет (пелет дерев'яних і агропелет, тирси, сухого зерна, черешневих або оливкових кісточок) у камеру згорання котла.

  За конструктивом пелетні пальники поділяються на факельні та ретортні.

  Факельний пелетний пальник – це універсальний автоматизований опалювальний механізм, головна перевага якого – універсальність: малогабаритні розміри дозволяють під'єднати факельний пальник практично до кожного твердопаливного котла чи пекарської печі.
  Система виготовлена з якісних жаростійких матеріалів, що є запорукою довговічної та безперебійної експлуатації.


  Ретортний пелетний пальник – це габаритний автоматизований опалювальний механізм, монтаж якого допоможе вам оптимізувати та здешевити обігрів приміщення. Широкий діапазон потужності механізму дозволить обігрівати як малі, так і великі за площею приміщення, а невисока ціна тільки додає плюсів.

  Призначення пелетних пальників – зручний, безпечний, надійний та економний обігрів приміщення. Серед вигод механізму – висока екологічність, комфорт використання, можливість дистанційного управління через мережу Інтернет. Тепер вам не потрібно шукати кочегара, чи самому ставати ним: пальник постачатиме котел паливом в автоматичному режимі. Все, що вам необхідно, – навідуватися до котельні раз на 3-7 днів для довантаження палива в систему.

ПЕЛЕТНИЙ ПАЛЬНИК: ДЕ КУПИТИ?


  "Компанія РБР" забезпечує кожному охочому можливість купити пелетний пальник, навіть не виходячи за поріг свого дому: на нашому сайті представлений широкий асортимент пелетних пальників KIPI, Pellas X, Pancerpol, Ecopalnik, Kvit.

 Впевнені, ви знайдете альтернативу для свого котла. А наші фахівці підкажуть вам, як зробити правильний вибір, та проведуть монтажні роботи. Для чого витрачати час і кошти: пелетний пальник – це ваша вигода і якість життя (про економічну вигоду встановлення пелетного пальника читайте тут).