Щоб вибрати пелетний пальник для будинку, потрібно врахувати ряд важливих факторів, таких як: стан будинку, потужність опалювального твердопаливного котла, економічну доцільність та вигоду та інші важливі фактори:

СТАН БУДИНКУ

Для того щоб підібрати пальник для обігрівання будинку, необхідно, взяти до уваги:

  • Поверхню будинку,

  • Висоту приміщення,

  • Вид утеплення будинку,

  • Стан інсталяції,

  • Кількість і стан обігрівачів.

ПОТУЖНІСТЬ АВТОМАТИЧНО РЕГУЛЮЄТЬСЯ

Сучасні пальники Pellas X контролюються за допомогою регулятора, який підбирає потужність. В залежності від виду праці, потужність пальника змінюється автоматично – це також має вплив на економію. Але при великих коливаннях в потребі тепла, пальник може автоматично відключатися аж до часу коли приміщення охолодиться.

СЕРЕДНІЙ КОЕФІЦІЄНТ

Пальники обираються в залежності від потреби тепла для будинку, а не для потреб котла. При виборі середнього коефіцієнту інсталятори приймають що на кожні 100м2 квадратних будинку необхідний пальник потужністю 10кВт. Для прикладу: для опалення будинку 180 м2 вистачить пальника Revo Mini або X Mini потужністю 5-26 кВт, а для обігріву складу площею 1000 м2 – пальника Revo 100 або X 100 потужністю 30-100 кВт. Якщо потужність котла є на межі пальників з різним потужностями, тоді необхідно обирати потужніший пальник.
Вибір серії пальника залежить від індивідуальних преференцій користувача відносно сервісу і чистки пальника, енергозбереження, вибору палива і звісно розміру інвестицій. Але при цьому необхідно пам’ятати, що наведений вище спосіб вибору пальника є орієнтовними, і необхідно проводити підбір пальника через особу, яка має необхідну кваліфікацію (інсталятор, проектант).

СЕРВІС, ЕКОНОМІЯ, ПАЛИВО

Пропонуємо пальники трьох серій:

СЕРІЯ Х

Пальники потужністю від 5 до 500 кВт. Популярні, прості і недорогі пальники на пелет доступні в різних потужностях, які працюють на запатентованій технології змішування палива. Досконало підходять для будинку на одну родину, багатоквартирного будинку або для промислових цілей.

СЕРІЯ HYBRID

Пальники потужністю від 5 до 44 кВт. Енергоощадні пальники на пелет, які використовують запатентовану систему змішування палива і гібридний привід. Це наша найновіша лінія пальників створена спеціально для користувачів, які шукають економічних і естетичних рішень.

СЕРІЯ REVO

Пальники Revo доступні в потужностях від 5 до 150 кВт. Це найновіші пальники з обертовою камерою згорання і гібридним приводом. Забезпечують досконале згорання пелет гіршої якості та агропелет і без сервісною роботою. Пальники Revo здобули Золоту Медаль на виставці INSTALACJE 2014 в місті Познань та стали лауреатом конкурсу ECODESIGN на виставці Pol-Eco-System 2015.

ЗАПИТАЙ ЕКСПЕРТА

Якщо не впевнений, який пальник необхідно обрати для своїх потреб – запитай нашого експерта. Зателефонуйте нам, і ми порекомендуємо найкращий вибір для Вас.

Більш детально про те як встановити пелетний пальник для твердопаливного котла див. тут.

Спеціалісти Компанії РБР мають веливий досвід встановлення пелетних пальників у приватних будинках, так і промислових приміщеннях, пекарнях (див. відео).

Компанія РБР також є офіційним представником пелетних пальників KIPI (Польща).
Також в асортименті пелетні пальники Ecopalnik 300-1500 кВт.