Новинка Твердопаливний котел WICHLACZ KW-GSN 150 кВт Збільшити

Твердопаливний котел WICHLACZ KW-GSN 150 кВт

Wichlacz Wichlacz

100-999

Новинка

Твердопаливний котел WICHLACZ KW-GSN 150 кВт для обігріву промислових приміщень

Детальніше

363 760 грн.

Є ЩЕ ЗАПИТАННЯ? ТЕЛЕФОНУЙТЕ!

Детальніше

Характеристика твердопаливного котла WICHLACZ KW-GSN

 Твердопаливний котел WICHLACZ – це інновація на ринку паливного обладнання. Твердопаливний котел WICHLACZ KW-GSN виготовлений за вдосконаленими технологіями, з урахуванням інноваційних рішень, завдяки чому не має аналогів в Україні та світі.

 Рішення купити модель твердопаливного котла WICHLACZ KW-GSN стане вашою найкращою інвестицією у власний бізнес, адже такі моделі призначені, як правило, для вигідного, якісного та економного обігріву промислових і виробничих об’єктів. Котел оптимізований низкою інноваційних систем, що дозволить вам суттєво зекономити на опаленні та покращити ефективність і якість обігріву приміщення.

 Від рішення купити твердопаливний котел WICHLACZ KW-GSN вас відділяють лише сумніви стосовно його ціни? Розуміємо, обладнання не з дешевих. Однак ви платите за низку його переваг. Більш того, уже за 2-3 роки роботи котел окупить себе, адже з його використанням ви почнете суттєво економити на опаленні.

Твердопаливний котел WICHLACZ KW-GSN  топ-12 ключових переваг

  1. Модернізація агрегата системою пошарового спалювання палива за принципом горіння свічки зверху вниз. Завдяки цьому процес горіння відбувається повільніше, що сприяє економії палива при високій продуктивності роботи котла та повному забезпеченні теплових потреб приміщення.
  2. Широка похила дверцята топки зручна для обслуговування і завантаження насипного палива і дров великих розмірів.
  3. Весь модельний ряд  твердопаливних котлів WICHLACZ KW- GSN може додатково комплектуватися водоохолоджуваними дверцятами.
  4. Високі потужності від 150 до 3000 кВт. Рівномірне розподілення потужності твердопаливного котла WICHLACZ KW- GSN дозволяє максимально ефективно обігрівати великі промислові приміщення й забезпечувати необхідний мікроклімат.
  5. Універсальність використання палива. Твердопаливний котел WICHLACZ KW-GSN працює на будь-якому виді твердого палива (дрова, пелети, тирсобрикети, деревинні відходи, вугілля, торф), включаючи різновиди з великою вологістю та зольністю (побутове сміття).
  6. Тривалий період роботи на одній закладці. Завдяки максимально збільшеним розмірам топки та системі пошарового горіння, котел може працювати на одній закладці від 12 до 76 годин (3 доби).
  7. Безпека й довговічність експлуатації, гарантією чого виступає ретельно продумана конструкція, з врахуванням всіх вимог пожежної безпеки, та виготовлення конструкційних елементів зі спеціальної вогнестійкої сталі, товщина якої 8 і 10 мм. Дверцята топки комплектуються спеціальними гвинтовими ручками, які гарантують максимальну щільність закривання.
  8. Можливість регулювати робочі режими котла автоматично чи вручну, залежно від температурних умов. Це сприяє максимальній економії палива (до 50%).
  9. Простота та легкість обслуговування. Для заправки котла паливом у конструкції його топки передбачені широкі нахилені дверцята, що забезпечують можливість спалювання дров великого розміру. Очистку обладнання від продуктів горіння достатньо проводити 1 раз у 2-3 тижні. Процес відбувається просто й легко та не потребує залучення спеціального персоналу.
  10. Оснащення  колосниками. Колосники мають форму товстостінних труб, у яких завжди циркулює охолоджуюча рідина, що виключає можливість перегріву теплового обладнання.
  11. Можливість додаткової комплектації котла бойлером для нагрівання води для виробничих чи промислових потреб, або пелетним пальником KIPI.
  12. Модернізована система подачі повітря. Твердопаливний котел WICHLACZ KW-GSN комплектується спеціальною багатопотоковою системою подачі повітря в камеру згорання, з опцією перемикання шарів спалювання твердого палива. Для ефективної подачі повітря у конструкції котла передбачені спеціальні форсунки та отвори.
 Залишились питання? Скористайтеся формою зворотного зв’язку на сайті , і наші фахівці дадуть вам вичерпні відповіді, допоможуть визначитися з вибором і оперативно оформлять замовлення, організують доставку й проведуть монтаж. Наголошуємо, що твердопаливний котел WICHLACZ KW-GSN працюватиме максимально ефективно та продуктивно тільки за умови правильного монтажу, тому рекомендуємо не економити на цій послузі.

Характеристики

Потужність котла150 Квт

Відгуки

Напишіть відгук

Твердопаливний котел WICHLACZ KW-GSN 150 кВт

Твердопаливний котел WICHLACZ KW-GSN 150 кВт

Related Posts