Часи опалення будівель вручну давно в минулому. Сьогодні тепло у приміщенні не лише ефективне, економне, нетоксичне, але й інноваційне. Варто лише модернізувати твердопаливний котел пелетним пальником Кірі та оптимізувати його роботу правильно підібраною автоматикою.

Автоматизація твердопаливного котла – це можливість опалювати приміщення практично, зручно, комфортно, без просиджувань у котельні та постійного обслуговування системи обігріву. Розумний мозковий центр обладнання зробить все сам.

Спеціалісти "Компанії РБР" допоможуть обрати та купити автоматику для твердопаливного котла, з врахуванням типу вашого обладнання, вашого способу життя, обсягу та теплоізоляції приміщення, теплової інерції установки.

На нашому сайті Укрпел представлений широкий асортимент аксесуарів автоматизації твердопаливного котла – контролери, панелі дистанційного керування, температурні сенсори, інтерфейс передачі… Якісна автоматизація та модернізація твердопаливного котла – ключ до комфорту й практичності життя.

Автоматизація твердопаливного котла: переваги

Автоматизація роботи твердопаливного котла відкриває перед користувачем низку переваг:

-       можливість керувати та корегувати процес опалення, відповідно до потреб (час доби, погодні умови і т.д.) та створити оптимальний тепловий комфорт. Це дозволяє зекономити паливо й кошти;

-       забезпечення максимального згорання палива;

-       простота та зручність користування;

-       автоматизація дозволяє управляти роботою котла в дистанційному режимі;

-       висока безпека;

-       комплектація пальників Kipi найсучаснішими регуляторами компанії PLUM. 

Автоматика для ТК: якісна модернізація

Сучасний ринок пропонує низку елементів для забезпечення автоматизації вашого твердопаливного котла:

  1.  Монтаж пелетного пальника KIPI – головна передумова автоматизації та оптимізації вашої твердопаливної котельні, що гарантує високу функційність роботи опалювального обладнання, довговічність експлуатації, максимальну теплоефективність, економність, безпеку, мобільність використання, швидка окупність (детальніше про окупність пелетного пальника читайте тут…). Пальники Kipi комплектуються найсучаснішими регуляторами компанії PLUM

  2.   Контролер EcoMAX 920/EcoMAX 920/TOUCH забезпечує функцію  максимальної автоматизації ТП котельні завдяки даній автоматиці.

Контролер EcoMAX 920/EcoMAX 920/TOUCH має можливість підключення датчиків управління температури, насосів, буферних ємностей, лямбда-зонду та ін.

Зміна кута екрану, безсумнівно, одне з найкращих рішень, що використовуються в контролері ecoMAX 920 Touch. Це дозволяє інсталятору монтувати регулятор у вибраному місці, що було б неможливо з іншими доступними пристроями і яке завдяки рухомому екрану залишається повністю функціональним. Користувач має необмежений доступ і може повністю використовувати пристрій. Це особливо важливо, коли регулятор встановлюється в модернізованих котельнях, де часто не вистачає місця для зручної роботи, або раніше встановлений котел має конкретну структуру і доступ у випадку інших контролерів буде незручним.

 Модернізація котельні на базі контролерів серії EcoMAX 920 - це гарантія дотримання (часто високих) вимог, встановлених клієнтами як з точки зору функціональності, так і тривалої безперебійної роботи пристрою.

  1.       Панель дистанційного керування з функціоналом кімнатного термостата ecoSTER200– автоматика, що уможливлює контроль та управління показниками роботи обладнання дистанційно. Панель гарантує безпечну терморегуляцію з функцією встановлення необхідних часових поясів. Запорука безпеки – візуальна та звукова сигналізація.
  2.       Інтернет модуль ecoNET300 дозволяє постійно контролювати стан обладнання, управляти й коригувати його роботу, стежити за динамікою в історії експлуатації
  3.       Температурні сенсори уможливлюють постійний контроль за ефективністю роботи котла, завдяки вмонтованим датчикам: стандартному CT4, оптичному OCP, погодному CT4P та датчику вихлопних газів CT2S.
  4.       Термостат eSTERx80 та eSTERx40 забезпечує управління регулятором через спеціально розроблені мобільні додатки ecoNET.apk та ecoNET.app. Автоматизація котла термостатом уможливлює оновлення програмного забезпечення котла, посередництвом microSDHC карти чи microUSB OTG слота, підтримує оптимальну температуру в приміщенні, надає інформацію про показники палива, роботу котла та пальника, необхідність обслуговування обладнання.
  5.      Модуль  Lambda Control, що вимірює, контролює та оптимізує процес вмісту кисню у газах, які виділяються в процесі горіння.
  6.      EcoSTER TOUCH - ПАНЕЛЬ ДИСТАНЦІЙНОГО КОНТРОЛЮ з кімнатним термостатом для простого регулювання температури. Він також дозволяє зчитувати та переглядати всі параметри пристрою (котли, теплові насоси тощо). Це також дає можливість регулювати основні функції котла.
  7.       ВИКОНАВЧИЙ МОДУЛЬ B розширює базовий модуль контролера ще на 7 виходів датчика. Залежно від програмування, ці виходи можна використовувати, наприклад, для роботи додаткових контурів опалення.

    В нашому інтернет-магазині Укрпел представлений широкий асортимент пелетних пальників Кірі для модернізації вашого твердопаливного котла .
До ваших послуг найбагатший вибір автоматики, купити яку можете всього одним дзвінкому Львові, чи з будь-якого куточка.
Краща ціна автоматики для твердопаливного котла, кваліфікований монтаж, безкоштовні фахові консультації, доставка у переліку послуг "Компанії РБР".