Ви теж обігріваєте велике приміщення зимою теплом, від ціни якого кидає в холод? І з острахом чекаєте вироку для свого гаманця? Очевидно, Ви наполегливо шукаєте варіант, як зекономити на опаленні?!

Ділимося єдино правильним рішенням – купити пелетний пальник ТМ KIPI Rotary, ECO-PALNIK (Польща) високої потужності (від 100 до 1500 кВт) для твердопаливного котла (що таке пелетний пальник чит. ТУТ).
Такий спосіб оптимізації стане довговічною інвестицією в якісне тепло (див.ВІДЕО роботи пелетного пальника Kipi Rotary 150 кВт).

Пальник на пелети високої потужності буквально розв'язує руки в усіх сенсах:

-          обладнання працює в автоматичному режимі, що звільняє від необхідності переселятися в котельню чи оплачувати послуги кочегара;

-          функція дистанційного управління дозволяє керувати роботою котла на відстані;

-          пальник працює на низьковартісному топливі: пелети, агропелети;

-          самоочистка – ще одне джерело економії: не варто витрачатися на сервісне обслуговування;

-          безпека та довговічність роботи;

-          модуляція потужності: топка не просто поглинає паливо. Система спалює стільки пелет, скільки потрібно, щоб згенерувати тепло, необхідне для досягнення оптимального теплового мікроклімату в приміщенні;

-          обгрунтована ціна пелетного пальника ТМ KIPI Rotary, ECO-PALNIK високої потужності, що швидко окупить себе;

-          висока екологічність роботи: процес горіння не супроводжується викидами в атмосферу шкідливих газів;

-          економія на опаленні з розрахунку 1м.куб газу=2 кг пелети (економічна доцільність встановлення пелетного пальника порівняно з газом чит. ТУТ).

-          ККД 95-98%.

Монтаж великогабаритних пелетних пальників KIPI, ECO-PALNIC за 1 день
 

  
Успіх оптимізації опалювального обладнання – це, першочергово, фаховий монтаж. Саме тому Ваш пелетний пальник та автоматику до нього встановлять наші кваліфіковані монтувальники (див. ВІДЕО роботи пелетного пальника Eco-Palnik 750 кВт).
 Не варто ризикувати та робити це самотужки, якщо, звісно, Ви не маєте за плечима багаторічний багаж досвіду установки великогабаритних пальників. Наш кваліфікований монтажник фахово виконає роботи та надасть вам всі необхідні поради й консультації щодо подальшої експлуатації, у переліку яких:

-   підбір правильної потужності пелетного пальника, відносно потужності котла;

-   врахування особливостей камери згорання твердопаливного котла: розмір топки, зольника, вид палива, яким користуватиметься клієнт;

-    підбір бункера на гранулу, з урахуванням особливостей його обслуговування (наприклад, у вихідні дні) та заповнення;

-    визначення наявної тяги в комині, з метою виключення чи виявлення необхідності монтажу димососа;

-    акцентування обов’язкової наявності возика для обслуговування пальника.

 Правильно підібране обладнання і якісно виконаний монтаж дає гарантію на економію коштів і довговічність роботи пелетного пальника!

Пелетні пальники KIPI, ECO-PALNIK високої потужності: якщо купити, то на сайті Ukrpel

Завдяки "Компанії РБР" від тепла Вам буде тільки тепло та комфортно. Ми пропонуємо найкращі ринкові ціни на пелетні пальники KIPI Rotary, ECO-PALNIK, потужністю від 100 до 1500 кВт.

Вичерпні безкоштовні консультації, доставка по всій Україні, гнучка система акцій та знижок. Все це, та багато іншого, у переліку наших послуг. Телефонуйте без вагань!