Пелетні котли для промислових об'єктів

43 товарів.
Відображено 25 - 43 з 43 товарів

Пелетні котли для промислових об'єктів: особливості

 Пелетні котли з автоматичною подачею палива для промисловості – це інноваційні котли, потужністю від 50 кВт до 500 кВт і більше, призначені для обігріву великих за площею приміщень – понад 1000 м². В даному сегменті в нашому інтернет магазині представлені такі європейські та українські бренди як Centrometal ( Хорватія), Altep (Україна).

 Монтаж твердопаливних пелетних котлів для промислових об'єктів доцільний у приміщеннях, що не під'єднані до газової мережі, та у нових промислових спорудах, де традиційне опалювання газом чи електрикою не раціональне та збиткове, оскільки обігрів великої площі твердим паливом обходиться набагато  дешевше, ніж традиційні джерела тепла (детально про економічний аналіз різних видів палива та переваги можна ознайомитись тут).

 Пелетні котли для промислових об'єктів – ідеальний варіант для обігріву медичних, комерційних та офісних установ, великих за площею шкіл, рекреаційних та спортивних комплексів, цехів, теплиць чи інших громадських і промислових об'єктів, площа яких коливається в межах 10-20 тис. м².

 Сучасні промислові котли відзначаються своєю універсальністю: окрім пелет, котли можуть працювати на деревині, стружці, тирсі, трісках, торфі, будівельних відходах, агрогранулах та папері. Такі котли для промислових об’єктів легко оптимізувати та модернізувати, обладнавши їх  пелетними пальниками – з промисловими котлами сумісні факельні пальники та ретортні пальники (що таке пелетний пальник читайте тут).

Компанія РБР має досвід переобладнання існуючих котлів, зокрема газових котлів факельного типу, під пелетні пальники.

Пелетні котли для промислових об'ктів: вигоди

  • екологічність: котлами на пелетах доцільно обігрівати промислові об'єкти у великих містах, оскільки вони не несуть негативного впливу на середовище. Під час спалювання пелет практично не виділяється дим;
  • практичність використання та простота обслуговування котла;
  • автоматизація роботи котла: розпалювання та тушіння вогню, регуляція температурних режимів та доступу необхідного для горіння повітря;
  • економність: доступна ціна, за якою можна купити пелетні котли з пальниками у "Компанії РБР", швидко окупиться, оскільки пелети – альтернативне та дешеве джерело тепла (детально про окупність пальників читати тут);
  • матеріал виготовлення промислового котла: жаростійкі чавун та сталь, товщиною 6–8 мм;
  • широкий діапазон потужності котла: від 50 до 500 кВт і більше.

 У "Компанії РБР" ви можете замовити та купити пелетні котли для промислових об'єктів виробництва Centrometal, Altep з доставкою у Львові, Західній Україні та в усій Україні. Наші професіонали нададуть вам всі необхідні консультації й порекомендують, як вибрати твердопаливний котел та як встановити пелетний пальник до твердопаливного котла.