Ви уже встигли випробувати всі переваги опалення в приміщенні твердопаливними котлами з пелетними пальниками і хочете встановити таке альтернативне джерело тепла на новому об'єкті? Можливо, вам варто піти далі й купити пелетний котел Kostrzewa польського виробництва на сайті Компанії РБР (детальніше див. відео).

Це ідеальне опалювальне обладнання сьогодення, що відзначається багатофункціональністю, економічністю, високою енергоефективністю, відмінними екологічними показниками.

Пелетні котли Kostrzewa: характеристики

  Пелетні котли Kostrzewa – справжня знахідка для власників приватних будинків, готелів, ресторанів, офісів, промислових підприємств, які прагнуть зекономити на опаленні без втрати якості тепла. Діапазон потужності такого обладнання – від 8 до 300 кВт, тобто ви маєте можливість купити пелетний котел Kostrzewa, що відзначається мініатюрністю габаритів, або ж потужніший аналог, для великих приміщень.

  Продукування тепла пелетним котлом Kostrzewa здійснюється в процесі спалювання різних видів біопалива: пелети з дерева, вугільний горошок, залишкові продукти агропромисловості (наприклад, вівсяні гранули). Паливо заправляється в спеціальний бункер та транспортується в камеру згорання, оснащену колосниковою решіткою.

Пелетні котли Kostrzewa: переваги

Польські виробники врахували всі потреби та бажання своїх користувачів та подбали про їх максимальне задоволення. Про це свідчить низка переваг котлів на пелети Kostrzewa:

  • обладнання котлів операційною системою моніторингу OMS, яка забезпечує функцію спостереження за експлуатацією котла. Це оригінальна складова мозкового центру теплового обладнання, яка контролює кількість палива в бункері і степінь загрузки зольника попелом. Тепер система сама підказує, коли необхідно проводити очисні процедури: на моніторі відображається необхідна інформація. Операційна система моніторингу роботи пелетних котлів – запатентований винахід Kostrzewa;
  • автоматизація робочих процесів. Автоматизовані механізми самостійно здійснюють функції подачі палива та його подальше транспортування в камеру згорання, а також авторозпалювання, вентилювання, гасіння, контроль кількості палива  та багато інших процесів. Окрім цього, кожен охочий може оптимізувати свій пелетний котел Kostrzewa спеціальними запчастинами та автоматикою.
  • безпечна та довговічна конструкція. Корпус пелетного котла виготовлений з найкращих жаростійких матеріалів, а його камера згорання та пальник обладнані керамічними вставками (що таке пелетний пальник читайте тут). Кераміка забезпечує високу ефективність роботи обладнання, та знижує емісійність;
  • економічна вигода. Обігрів приміщення пелетним котлом Kostrzewa – це економія, мінімум, 20% палива: обладнання швидко адаптується до теплового мікроклімату приміщення, завдяки оснащенню його конструкції технологією змінної геометрії. Така технологія полягає у збільшенні або зменшенні розмірів пальника, відповідно до теплового режиму в приміщенні. Пелетний котел укомплектований спеціальними вихлопними турбуляторами, що виконують функцію затримки енергії в конструкції (детальніше про економічну доцільність використання пелетного котла читайте тут);
  • універсальність. Пелетний котел працює на різних видах біопалива;
  • оснащення системи Інтернет-модулем. Ви можете контролювати роботою свого пелетного котла з будь-якого куточка світу, для цього необхідний тільки смартфон чи комп’ютер з доступом до мережі Інтернет.

Про переваги пелетних котлів можна розповідати дуже багато. Адже це – інноваційне опалювальне обладнання, розроблене за новими запатентованими методиками, за новітніми  технологіями та з повним врахуванням потреб споживачів. Найкраща можливість оцінити всі переваги такого теплового винаходу – купити пелетний котел Kostrzewa на сайті "Компанії РБР".
Наші фахівці допоможуть вам підібрати оптимальний варіант, відповідно до проекту вашого приміщення, організують швидку доставку та якісний монтаж пелетного котла Kostrzewa.